Wie ben ik?

Even voorstellen: Marco Stolk, geboren Bredanaar (1967), ervaren arbeidsbemiddelaar, loopbaanbegeleider en transformatiecoach. Sensitief, creatief en ondernemend. Ik heb een mooi gezin met drie jonge kinderen, een hond, een huis, tuin en … tja, alles eigenlijk.Na 10 jaar Haarlem ben ik, op zoek naar meer ruimte en groen, uiteindelijk in 2008 in Oosterhout (NB) neergestreken. Door ondermeer verhuizingen, nieuwe banen, gezinsuitbreiding en inkomensverlies, ben ik in 2009 in een burn-out periode terecht gekomen. Dit heeft me gedwongen anders naar mijn levenssituatie te gaan kijken. Mijn balans tussen werk, privé en gezondheid bleek te lang verwaarloosd.

Op zoek naar oorzaken en oplossingen voor mijn uitval ben ik uiteindelijk een energetische opleiding gaan volgen en heb ik ook veel zelfonderzoek gedaan naar mijn basisvoorwaarden voor geluk. Ik ontdekte een rode draad in beschikbare kennis en succesmethodes om te vinden wat ik miste.

Het resultaat is dat ik anders om ga met voeding, beschik over een groot optimisme en het meest belangrijke; vooral van een energieke en goede gezondheid geniet. De basis voor mijn lichaam en geest. Daardoor kan ik nu wel doen waar ik goed in ben; trainen, coachen, adviseren en ondersteunen van iedereen die vicieuze cirkels doorbroken wenst en verlangens wil realiseren.

Ik zie ook dat de maatschappij in snel tempo aan het veranderen is. Er is behoefte aan begeleiding van mensen en organisaties, die net als ik, ervaren dat een nieuwe tijd zich heeft aangediend. Dit vraagt om een andere benadering van de driehoeksrelatie Werk – Gezondheid – Inkomen, op zowel energetisch als op praktisch niveau.

Ik beleef een gezonder, rechtvaardiger, leuker, mooier en energieker leven.